Evenementen
vr.
24.
01

Gerard Cox – De grote grijze belofte

Wanneer
vrijdag 24 januari, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Gerard Cox – De grote grijze belofte

Gerard Cox wordt dit theaterseizoen 80 jaar en dat viert hij groots met zijn publiek! Met ‘De grote grijze belofte’ belooft de doorgewinterde entertainer een avond vol warme, geestige en actuele verhalen.

Van Lurelei, ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’, ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot ‘De Oase Bar’, Gerard Cox is letterlijk en figuurlijk de Éminence Grise van het populaire entertainment.

Gerard Cox is ‘the last man standing’ van zijn generatie. Samen met muzikaal leider Jean-Louis van Dam en onder regie van Patrick Stoof laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand. Want Gerard laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl


2020-01-24 20:00:00 2020-01-24 22:30:00 Europe/Amsterdam Gerard Cox – De grote grijze belofte Gerard Cox – De grote grijze belofte, Beursstraat 44, , Hengelo
Alex Klaasen - Showponies 2


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen