Evenementen
vr.
11.
01

Genoeg nu over jou!

Wanneer
vrijdag 11 januari, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Genoeg nu over jou!

‘Genoeg nu over jou!’ is een heerlijke, bitterzoete komedie. Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder? De dochter blijkt in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

‘Genoeg nu over jou!’ werd speciaal voor Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.

Informatie en kaartjes

Voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website. 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen