Evenementen
zo.
27.
10

Gaming Universe

Wanneer
zondag 27 oktober, 10:00 tot 16:00

Waar
Waarbeek Zalen & Events
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo

Gaming Universe

Twente’s eerste officiële retro gamebeurs op 27 oktober 2019 in de Waarbeek zalen en events te Hengelo!

Mario, Sonic, Pikachu, Link, Zelda wie kent ze niet?! Ben je helemaal gek van retro gaming en merchandise? Zorg dan dat je aanwezig bent op het evenement van Gaming Universe! Vele tafels vol met games, consoles en merchandise voor jong en oud. Vanaf de eerste Nintendo 8-Bit met de bekende oranje Zapper en Duckhunt tot ouder maar ook nieuwere games en consoles zijn er te verkrijgen. Zowel fanatieke standhouders als particuliere verzamelaars en handelaren zullen hun weg weten te vinden naar dit unieke evenement dat nog nooit heeft plaats gevonden in ons mooie Twente!

Kopen, ruilen, spelen het kan allemaal! En als kers op de taart rijdt er GRATIS vanaf station Hengelo vanaf 09.30 elk half uur een pendelbusje van station Hengelo C.S naar de beurs en terug.

Voorverkoop

Kaartjes zijn te koop bij de kassa voor 4 euro, maar je kunt ze ook kopen bij Hengelo Promotie in de voorverkoop voor 3.50 euro. Voor de fanatieke cosplayers onder ons: 50% korting op de entree als je geheel verkleed komt!

Tafel huren

Heb je zelf ook nog leuke retro gaming spullen of merchandise en lijkt het je leuk om deel te nemen? Dan kun je tafels huren via de volgende platformen:

Website : www.gaminguniverse.nl
Facebook : Facebook.com/GamingUniverseNL
Mail : info@gaminguniverse.nl

www.gaminguniverse.nl

2019-10-27 10:00:00 2019-10-27 16:00:00 Europe/Amsterdam Gaming Universe Gaming Universe, Twekkelerweg 327, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen