Evenementen
zo.
08.
12

G-Sound Kerstmiddag

Wanneer
zondag 8 december, 13:30 tot 18:00

Waar
The Three Musketeers
Pastoriestraat 30
7551 DK Hengelo

G-Sound Kerstmiddag

Zondag 8 December 2019 vindt de derde editie plaats van G-Sound. G-Sound staat voor uitgaan met een beperking, een feest voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het feest wordt georganiseerd vanuit een privé-initiatief van Angelique Koedijk.

De derde editie van G-Sound staat in het teken van Kerstmiddag. Kerstmiddag is normaal gesproken een traditioneel feest voor inwoners van Hengelo en omstreken. Echter deze traditie is, i.v.m. enorme drukte, meestal niet toegankelijk voor mensen met een beperking. Na twee succesvolle thema edities is wellicht de tijd gekeerd voor deze mensen! De eerste G-Sound Kerstmiddag editie wordt ook grootst gevierd met DJ Maxtra en optreden van het populaire duo, onder de mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, “de Sokkies“.

Net als voorgaande edities, wordt dit feest wederom gehouden in café “Three Musketeers” in de binnenstad van Hengelo. Het café en dansvloer zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, evenals de taxi’s die veilig voor de deur kunnen stoppen. Waarna de kerstman de bezoekers warm zal onthalen!

Naast Angelique Koedijk staat er een groep van meer dan 10 gemotiveerde vrijwilligers klaar voor degene die zonder begeleiding aanwezig zijn. Zij staan paraat voor het helpen van bezoekers in alle mogelijke vormen tot aan gezellig mee dansen, ook mensen in een rolstoel zullen niet eenzaam op de dansvloer staan. Gedurende het feest maken de bezoekers kans op diverse prijzen en cadeaus!

Aangezien het feest wordt georganiseerd vanuit een privé-initiatief worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. De kaarten kunnen worden besteld voor €15 via e-mail g-sound@kpnmail.nl. Hierin zijn 4 drankconsumpties en diverse winterse lekkernijen inbegrepen. Wij raden aan om tijdig kaarten te bestellen, om teleurstelling aan de deur te voorkomen. En omdat wij slechts een beperkt aantal bezoekers toelaten, kunnen wij de gezelligheid en bewegingsvrijheid voor iedereen garanderen!

Hohohoo….Kom jij ook? Wacht niet te lang met het bestellen van kaarten, er is écht een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie op G-Sound Kerstmiddag.


2019-12-08 13:30:00 2019-12-08 18:00:00 Europe/Amsterdam G-Sound Kerstmiddag G-Sound Kerstmiddag, Pastoriestraat 30, , Hengelo
G-Sound Kerstmiddag


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen