Evenementen
vr.
15.
03

Fotograferen bij nacht

Wanneer
vrijdag 15 maart, 19:30 tot 22:30

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Fotograferen bij nacht

Ben je liefhebber van fotografie en heb je je altijd al een keer willen verwonderen in een prachtig museum? Dan is dit je kans, want Oyfo Kunst en Techniek in Hengelo organiseert speciaal voor hobbyfotografen, na 2 zeer succesvolle eerdere edities, de workshop “a Night at the Museum”. En dat neemt men bij Oyfo heel letterlijk! In Oyfo Techniekmuseum ben je als deelnemer van harte welkom om in de late uren na sluitingstijd kennis te maken met deze unieke plek.

Workshopleider Julius Visser

Onder begeleiding van fotografiedocent Julius Visser kun je experimenteren met compositie en beeld uitsneden. Julius Visser is afgestudeerd aan de AKI als fotograaf en werkzaam als fotograaf/vormgever in een eigen communicatiebureau. Daarnaast geeft hij enthousiast les in fotografie en beeld bewerken. Er is volgens hem niets mooier dan om uit passie voor het vak te kunnen inspireren en daarin te delen met cursisten. Deze avond kun je kijken hoe scherptediepte uitpakt in de door jou gemaakte foto’s. Breng machines tot leven en experimenteer met beweging in je foto. Laat je jouw kijker veel of weinig zien? Ook voor macrofotografie is het museum een feest! En wie weet wat je verder in het museum tegenkomt rond middernacht?

Op vrijdag 22 maart van 19.30-22.00 uur is er een terugkomavond waar de gemaakte foto’s besproken en geëvalueerd worden. Je neemt hiervoor een selectie van jouw fotowerk mee. Wat inspireerde jou? Wat kan met opbouwend advies een nieuwe uitdaging worden voor een vervolg?

Kosten: € 30,- per deelnemer incl. koffie, koek en een klein (borrel)hapje op beide avonden.
Meer info & inschrijven via onderstaande link.

www.oyfo.nl/12662/cursussen/beeldende-kunst/cursussen-voor-volwassenen/workshop-fotografie-a-night-at-the-museummaart-2019

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen