Evenementen
do.
12.
12

Foto Borduren Op Stof

Wanneer
donderdag 12 december, 19:00 tot 21:30

Waar
Knetter
Molenstraat 9
7551 DA Hengelo

Foto Borduren Op Stof

In deze workshop ga je met borduursteken een zwart/wit foto bewerken tot een kunstwerkje. Je borduurt op één van je eigen foto’s die je vooraf aanlevert en die afgedrukt op stof voor je klaarligt. Leuk om op te hangen in de borduurring, of span de stof in een ander lijstje. Ook als je niet eerder hebt geborduurd is deze workshop goed te volgen. Met een aantal basissteken kun je al snel leuke effecten bereiken. Prijs: deelname is € 45,- euro. inclusief een afdruk op stof van je eigen foto in grijswaarden (max. A4 formaat -/- 2,5 cm marge), een houten borduurring van 15 – 16 cm, gebruik van alle borduur- materialen en natuurlijk koffie of thee en huisgemaakte zoete lekkernijen van Knetter. Een plekje reserveren kan door een mail te sturen naar dewerkbank.schoonhoven@gmail.com Je krijgt dan een bevestiging met de details voor het aanleveren van je foto en voor de betaling.


2019-12-12 19:00:00 2019-12-12 21:30:00 Europe/Amsterdam Foto Borduren Op Stof Foto Borduren Op Stof, Molenstraat 9, , Hengelo
Foto Borduren Op Stof


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen