Evenementen
za.
21.
12

Finalistentournee Cameretten

Wanneer
zaterdag 21 december, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Finalistentournee Cameretten Festival 2019

De finalisten van het Cameretten Festival trekken langs de theaters om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij.

De finalisten van het Cameretten Festival trekken langs de theaters om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: “Ik heb ze gezien, ik was erbij, voordat ze Carré en de Ziggo Dome uitverkochten.” Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-12-21 20:00:00 2019-12-21 22:30:00 Europe/Amsterdam Finalistentournee Cameretten Finalistentournee Cameretten, Beursstraat 44, , Hengelo
Finalistentournee Cameretten


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen