Evenementen
za.
10.
11

Filmmuziek komt tot leven in najaarsconcert Elad

Wanneer
zaterdag 10 november, 20:00 tot 22:00

Waar
Twickel College
Woolderesweg 130
7555 LC Hengelo

Filmmuziek komt tot leven in najaarsconcert Elad

Symphonie Orkest Elad uit Hengelo (O) brengt op zaterdag 10 november de mooiste filmmuziek van de laatste decenia tot leven. Het orkest speelt bekende en minder bekende muziek uit films zoals Forrest Gump, WALL-E en Pirates of the Caribean.

Ook de Nederlandse film komt aan de orde in een uitvoering van de grootse Soldaat van Oranje naar een arrangement van Rogier van Otterloo. Solliste Apollonia Sligman wordt door Elad begeleid in de beroemde muziek uit The Sound Of Music en Tarzan. “Uiteraard benutten we deze kans om het publiek ook met klassieke muziek kennis te laten maken”, licht Marinus Degenkamp toe, dirigent van Symphonie Orkest Elad.

“We spelen 2 Madrigalen van de Nederlandse componist Hendrik Andriessen. Wat onbekende muziek met een unieke, dissonante klank.”

informatie

Aanvang 20:00 uur inloop vanaf 19:30
in het Twickel College te Hengelo Wooldersweg 130 Hengelo
Entree is €10,- en jongeren tot 16 jaar hebben gratis toegang. In de pauze is er gratis koffie en thee.

Voor meer informatie: www.elad.nl

 

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen