Evenementen
wo.
28.
03

Filmhuis: The Party

Wanneer
woensdag 28 maart, 20:15 tot 22:00

Waar
Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Tragikomedie in prachtig zwart-wit over een groep vrienden die bij elkaar komen om tijdens een diner de promotie van hun gastvrouw Janet te vieren. De viering verandert al snel in een schijnvertoning.
De nieuwe film van Sally Potter is geïnspireerd door de partijpolitiek die Groot-Brittannië verdeelde en het land isoleerde. Het verhaal, in ‘realtime’ verteld, speelt zich af op een besloten bijeenkomst waar de gasten plotseling van hun diepgewortelde politieke overtuigingen worden beroofd. En liefde, vriendschap en politieke idealen komen op losse schroeven te staan. Alle illusies die de vrienden over elkaar en zichzelf hebben gaan in rook op, samen met de canapés.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen