Evenementen
zo.
27.
01

Filmhuis: Beautiful Boy

Wanneer
zondag 27 januari, 15:00

Waar
Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Filmhuis: Beautiful Boy

Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? De film vertelt het verhaal van onvoorwaardelijke liefde en is gebaseerd op ware gebeurtenissen, die werden opgeschreven door zowel de vader als de zoon.

 

www.fiilmhuishengelo.nl

2019-01-27 15:00:00 2019-01-27 18:00:00 Europe/Amsterdam Filmhuis: Beautiful Boy Filmhuis: Beautiful Boy, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen