Evenementen
do.
20.
02

Film Noord-Oost Twente

Wanneer
donderdag 20 februari, 19:30 tot 21:30

Waar
Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Film over Noord-Oost Twente 2e HERHALING

Vanwege de enorme belangstelling voor deze film hebben we een derde voorstelling ingelast. De belangstelling voor de eerste twee voorstellingen van deze mooie film was zo groot dat we mensen hebben moeten teleurstellen, omdat de zaal vol was. Daarom is besloten de vertoning nogmaals te herhalen. Iedereen die de film gemist heeft krijgt toch nog de kans deze prachtige film te zien. Ook deze prachtige film over Noord-Oost Twente is gemaakt door de bekende filmer Jan van der Geest. Hij neemt u mee door het mystieke gebied van de Mosbeek, het Springendal en de heuvels de tussen de driehoek Tubbergen, Ootmarsum en Uelsen. De film wordt ondersteund door rustige klanken en interessante informatie. Jan was al eerder te gast in het Kulturhus met zijn drukbezochte films over de Dinkel en de Regge. Aanvang 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.wijkcentranoord.nl.


2020-02-20 19:30:00 2020-02-20 21:30:00 Europe/Amsterdam Film Noord-Oost Twente Film Noord-Oost Twente, Henry Woodstraat 62, , Hengelo
Film Noord-Oost Twente


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen