Evenementen
vr.
27.
09

Film: A Private War

Wanneer
vrijdag 27 september, 20:15 tot 22:30

Waar
Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

A Private War

Speeldata

Vrijdag 27 september 20.15 uur / Woensdag 2 oktober 20.15 uur / Vrijdag 4 oktober – matinee 15.00u

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin. Totaal onbevreesd en opstandig dringt ze door tot de kern van gewapende conflicten om de onderdrukten een stem te geven. Ze brengt oorlogsmisdaden en persoonlijk leed aan het licht, interviewt rebellenleiders en dictators en verliest het zicht aan een oog bij een granaataanval in Sri Lanka, waarna ze een kenmerkend ooglapje draagt. Samen met oorlogsfotograaf Paul Conroy begint ze aan de gevaarlijkste opdracht van hun leven in de belegerde Syrische stad Homs…..

Regie: Matthew Heineman
Speelduur: 110 min., 16+
Land: VS, 2018.
Cast: Rosamund Pike, Jamie Dornan, Tom Hollander

Recensies

★★★★Volkskrant: “Eerbetoon zonder een enkel macho-cliché”
★★★★NRC: “Aangrijpende film zonder sensatiezucht”
★★★★VPRO Cinema: “Boeiende biopic over de Amerikaanse oorlogsverslaggever Marie Colvin, voortreffelijk gespeeld door Rosamund Pike”

Voor meer informatie kijk op www.filmhuishengelo.nl


2019-09-27 20:15:00 2019-09-27 22:30:00 Europe/Amsterdam Film: A Private War Film: A Private War, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen