Evenementen
za.
02.
02

Expositie: WAK

Wanneer
zaterdag 2 februari
t/m donderdag 28 februari

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Expositie: WAK

Al jaren lang is de WAK tentoonstelling een groot succes. In 2015 vonden en aantal kunstenaars het tijd worden om zich te gaan organiseren en zo is het “Platform Beeldend Amateurskunstenaars” ontstaan. Het Platform wil een podium zijn voor alle amateur beeldende kunstenaars in Hengelo, het gros van de “deelnemers” is schilder.

Deze tentoonstelling is een exponent van diversiteit, van super realistisch tot intuïtief abstract. De werken zijn aangeleverd door de “harde kern” schilders die met regelmaat hun werk showen.

Wij hopen dat deze tentoonstelling aanleiding is om te discussiëren over kunst. Eén van de doelstellingen van het Platform onder het mom: kunst is niet slecht of goed, mooi of lelijk. Wat vind jij er eigenlijk van?

Coördinatoren zijn: Jan Paskamp (janpaskamp@home.nl) en Henri ter Brake (hterbrake@yahoo.com)
Ondersteuning: Danielle Kaiser

www.bibliotheekhengelo.nl

2019-02-02 00:00:00 2019-02-28 23:59:59 Europe/Amsterdam Expositie: WAK Expositie: WAK, Beursstraat 34, , Hengelo
WAK


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen