Evenementen
za.
28.
10

Expositie “Verbinding”

Wanneer
zaterdag 28 oktober
t/m maandag 29 januari

Waar
Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo

Expositie “Verbinding”

Tijdens onze openingstijden is de expositie “Verbinding” van Lara Vos en Joyce van Heek te bezichtigen.

Lara werkt met koper en zink waar ze objecten van maakt en Joyce werkt veel met dierenhuiden die ze verwerkt tot een schilderij of wandkleed.
Beide kunstenaars hebben een grote liefde voor oervormen, symboliek en dierlijke schoonheid. Lara en Joyce zijn kritisch op de materie waarmee ze werken, gebruiken uitsluitend pure materialen en richten zich op het hergebruik hiervan. Beide hebben een unieke techniek ontwikkeld die voortkomt uit een ambachtelijke manier van werken. Elkaars inspiratie versterken in zowel het creëren als het ondernemen. Elkaars materialen letterlijk en figuurlijk met elkaar verbinden. Samen exposeren, workshops geven en nieuwe grenzen van creativiteit doorbreken.

www.brokinterieur.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen