Evenementen
za.
03.
02

FotoClub NS: Expositie van de maand

Wanneer
zaterdag 3 februari
t/m woensdag 28 februari
09:00 tot 20:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Digitale FotoClub NS Hengelo exposeert deze maand. Dat niet alleen trein gerelateerde foto’s worden gemaakt, laten de leden zien tijdens de expositie.

NS-collega’s

DFC-NSH (Digitale FotoClub NS Hengelo) is opgericht in 2008 door een aantal enthousiaste NS-collega’s, met als doel van elkaar te leren en daardoor betere foto’s te maken. De club is uitgegroeid tot zo’n twintig leden en wordt sinds een aantal jaren begeleid door professioneel fotograaf Jan W. Groot.

Door middel van zeer diverse opdrachten, gezamenlijke fotografie-uitstapjes en het bespreken van de resultaten proberen de leden hun foto’s naar een hoger niveau te tillen. Dat niet alleen trein gerelateerde foto’s worden gemaakt, laten de leden zien tijdens de expositie die zal plaatsvinden gedurende de maand februari in Bibliotheek Hengelo.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen