Evenementen
vr.
04.
05

Expositie bij Brok Interieur

Wanneer
vrijdag 4 mei
t/m dinsdag 28 augustus
00:00 tot 00:00

Waar
Brok Interieur
Drienerstraat 47
7551 HL Hengelo

Op dit moment heeft Brok Interieur weer een expositie van Herna Wielink. Zij is professioneel beeldend kunstenaar en maakt schilderijen. De schilderijen zijn t/m augustus te zien.

Herna Wielink is in 2006 aan de AKI in Enschede afgestudeerd. Als kind tekende ze al veel en van haar eerste salaris volgde ze schilderlessen bij Jan Gierveld in Almelo. Herna heeft altijd mensen en natuur geschilderd. Wat ze ziet wil ze vastleggen voor het uit haar geheugen verdwijnt. Soms als hulpmiddel een schetsje of een foto.

De laatste tijd is het vooral de kleurrijke natuur die haar interesseert: graanvelden, appelbloesem, pioenrozen, koolzaadvelden. Bijna altijd omlijst door het groen van de planten er om heen en de blauwe lucht. Sommige weken zijn tamelijk realistisch en herkenbaar, andere weer geabstraheerde en deze laten meer aan de verbeelding van de kijker over. Het is dan vaak een interpretatie van wat ze gezien heeft. Het vastleggen van de sfeer vindt zij belangrijk.

Tijdens openingstijden winkel.

www.brokinterieur.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen