Evenementen
zo.
13.
10

Expositie: Rinus Roelofs ‘Structuren’

Wanneer
zondag 13 oktober
t/m zondag 24 november
13:00 tot 17:00

Waar
HeArtGallery
Drienerstraat 35
7551 HK Hengelo

Expositie Rinus Roelofs ‘Structuren’

Met trots nodigt het bestuur van Stichting HeArtGallery u uit voor de opening van de tentoonstelling van Rinus Roelofs getiteld: ‘Structuren’.

Programma

Woord van welkom, Jan Noltes voorzitter Stichting HeArtGallery – Toelichting op de tentoonstelling door Rinus Roelofs – Opening door wethouder cultuur van de gemeente Hengelo, Bas van Wakeren.

Vanaf 13 oktober exposeert de Hengelose kunstenaar Rinus Roelofs in HeArtGallery met een overzicht van zijn werk onder de titel ‘Structuren’. Uitgangspunt voor het werk van Roelofs is zijn fascinatie voor wiskunde. Of om preciezer te zijn: zijn fascinatie voor wiskundige structuren. Wiskundige structuren zijn overal om ons heen te vinden. We kunnen ze overal in ons dagelijks leven zien. Het gebruik van deze structuren als visuele decoratie is zo gewoon dat we dit zelfs niet als wiskunde zien. Maar het bestuderen van de eigenschappen van deze structuren en vooral de relatie tussen de verschillende structuren kan vragen oproepen. Vragen die het begin kunnen zijn van interessante artistieke verkenningen. De tentoonstelling maakt onderdeel uit van het HeArtGallery project 500 jaar Da Vinci. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.heartgallery.info.


2019-10-13 13:00:00 2019-11-24 17:00:00 Europe/Amsterdam Expositie: Rinus Roelofs ‘Structuren’ Expositie: Rinus Roelofs ‘Structuren’, Drienerstraat 35, , Hengelo
Expositie Rinus Roelofs 'Structuren'


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen