Evenementen
zo.
07.
07

Expositie Liesbeth Piena

Wanneer
zondag 7 juli
t/m zondag 18 augustus
13:00 tot 17:00

Waar
HeArtGallery
Drienerstraat 35
7551 HK Hengelo

Liesbeth Piena

Een pas afgestudeerde beeldend kunstenaar verdient een steuntje in de rug. Beginnende beeldende kunstenaars merken het allemaal: het is moeilijk om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Het is razend moeilijk om meteen in het eigen onderhoud te kunnen voorzien.

HeArtfund wil concrete steun leveren. Daarom heeft de Stichting HeArtpool in 2007 het initiatief genomen om jaarlijks één pas afgestudeerde beeldend kunstenaar aan de AKI/Artez concreet te ondersteunen voor en periode van één jaar. Met een financiële bijdrage uit het Heartfund wordt de door Heartpool geselecteerde beeldend kunstenaar in het eerste jaar op weg geholpen naar hopelijk een zelfstandig bestaan als professioneel beeldend kunstenaar.

Dit jaar is dat Liesbeth Piena. Als afsluiting van haar HeArtFund periode exposeert ze van 7 juli t/m 18 augustus in HeArtgallery.

Liesbeth Piena: ‘Het liefst kijk ik om me heen. Elke keer weer verrast het mij hoeveel er te zien is als ik lang en aandachtig naar iets kijk. Intense kleuren, gekke schaduwvormen en bijzondere structuren vallen mij dan op. Ik zie het in alledaagse voorwerpen en omgevingen zoals in de bomen in het bos, kamerplanten, terrasstoelen en interieurs. Hoe langer ik iets bestudeer hoe meer details er opdoemen. Zo had de verwilderde conifeer in mijn achtertuin ineens een fantastische abstracte structuur en werd die het onderwerp van een schilderij. Die verborgen en onverwachte schoonheid van fragmenten uit de werkelijkheid heeft mijn interesse.’

www.heartgallery.info

2019-07-07 13:00:00 2019-08-18 17:00:00 Europe/Amsterdam Expositie Liesbeth Piena Expositie Liesbeth Piena, Drienerstraat 35, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen