Evenementen
ma.
06.
07

Expositie Aiwa Froeling

Wanneer
maandag 6 juli
t/m maandag 31 augustus
09:00 tot 18:00

Waar
Salon Zenn
Industriestraat 60
7553 CR Hengelo

Expositie Aiwa Froeling

Bij Zenn is op dit moment een expositie te zien van schilderes Aiwa Froeling.

Aiwa Froeling

Aiwa schildert grote figuratieve schilderijen van krachtige dieren, karakters op doek. Haar werk is puur en persoonlijk. Gevoed door haar fascinatie voor kleur produceert ze ook zelf grondstoffen waarmee de kunst wordt gemaakt. Creëren is voor haar intens levensgeluk.

Veel natuurlijke pigmenten komen uit de natuur, en ze kweekt deze met passie in haar eigen pigmententuin. Zo is voor haar de cirkel rond, van grondstof tot verf tot karakter op doek. Meer informatie over Aiwa: www.kleuratelier.nl

Schoonheidssalon Zenn

Zenn is een schoonheidssalon die expositieruimte beschikbaar stelt aan kunstenaars, elke 3 maanden is er een nieuwe expositie te bewonderen. Tijdens openingstijden kan je altijd vrijblijvend binnenlopen. Mocht je belangstelling hebben, de doeken zijn te koop. Kijk op de website voor meer info. 


2020-07-06 09:00:00 2020-08-31 18:00:00 Europe/Amsterdam Expositie Aiwa Froeling Expositie Aiwa Froeling, Industriestraat 60, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen