Evenementen
vr.
29.
03

Een goed mens

Wanneer
vrijdag 29 maart, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een goed mens

Een voorstelling met in de hoofdrol Jules Croiset en Victor Reinier. Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven zijn jongere ik op bezoek. Ze willen maar één ding van elkaar weten: wat is de reden dat er zoveel anders is gegaan dan hij verwacht had? Is zijn jongere alter ego zo naïef of is de oude dokter te cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven eigenlijk helemaal niet zo mislukt is? De twee mannen blijken – ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander – veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Flip Broekman schreef de thrillerkomedie ‘Een goed mens’ speciaal voor acteur Aart Staartjes in de rol van de oude psychiater, waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Maar Aart Staartjes is dit seizoen om gezondheidsredenen vervangen door Jules Croiset. Gelukkig vond Jules Croiset het meteen een prachtig stuk en wil hij dit graag met Victor Reinier spelen.

Klik hier voor meer informatie over dit toneelstuk.

www.schouwburghengelo.nl

2019-03-29 20:30:00 2019-03-29 20:30:00 Europe/Amsterdam Een goed mens Een goed mens, Beursstraat 44, , Hengelo
Een goed mens


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen