Evenementen
za.
23.
03

Do you remember

Wanneer
zaterdag 23 maart, 20:30 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Do you remember

Beleef de afsluiting van het project “Do you remember” van het Hengelo’s Mannenkoor actief mee. De regisseur heeft een ingenieuze verhaallijn opgezet waarin het traditionele mannenkoor via verrassende wendingen, met hulp van de band, het projectkoor en het publiek, wordt meegezogen in de sixties/seventies. Beamer beelden verduidelijken de ontwikkelingen.

Hengelo’s Mannenkoor

De volledige bezetting van Hengelo’s Mannenkoor, als ook met hun kleinkoor Bison Fute, geven hun eigen invulling aan deze concerten. Voor de begeleiding  zorgt niet alleen de vaste pianist maar ook de band “Afslag Oele”. Ook zijn er nummers die gezamenlijk ten gehore worden gebracht en dan staan er bijna 100 enthousiaste mannen op het podium.

Dit project is, door het grote aantal aanmeldingen, voor het KHM al een succes en als toeschouwer kun je er mede voor zorgen dat het een geweldig succes wordt door in grote getale te komen.

Voor meer informatie zie de website van Schouwburg Hengelo.

www.schouwburghengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen