Evenementen
za.
27.
06

DiVCult op de Vijver

Wanneer
zaterdag 27 juni
t/m woensdag 30 september

Waar
Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

DiVCult op de Vijver

Op de vlonders in de vijver van het Prins Bernhardplantsoen te Hengelo is vanaf 27 juni t/m 30 september werk te zien van 16 beeldend kunstenaars. Barsoum Barsouma, Grietje Bouman, Pier van Dijk, Hettie Franken, SaÏda Goriya, Lynne Greenaway, Viktoria Gudnadóttir, Kimon Kirligitsis, Daniela Klooster, Bas van der Linde, Ricardo Liong-A-Kong, Árpád Szombathelyi, Artur Sztejn, Susanne Maria Wolf, Metin Yirtici en Derya Zenginoğlu.

Stichting DiVCult

Stichting DiVCult wil ertoe bijdragen dat de culturele en creatieve sector de brede diversiteit van de Nederlandse samenleving representeert. We willen de Code Diversiteit & Inclusie actief toepassen als vast criterium voor ons denken en handelen. Dit mag zeker niet ten koste gaan van de artistieke kwaliteit. De artistieke en inhoudelijke kwaliteit staat voorop. Gezien de diversiteit van onze samenleving gaat kwaliteit altijd samen met verscheidenheid.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.divcult.nl

Meer bekijken? Achter de basiliek vind je negen kunstwerken van vrouwelijke kunstenaars. Of bekijk de mooie beelden van Rinus Roelofs op het Stationsplein (en wil je meer kunstwerken zien loop dan de Kunstroute).


2020-06-27 00:00:00 2020-09-30 23:59:59 Europe/Amsterdam DiVCult op de Vijver DiVCult op de Vijver, Prins Bernhardplantsoen 1, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen