Evenementen
za.
23.
11

De Wereld & Ko

Wanneer
zaterdag 23 november, 19:30 tot 19:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Wereld & Ko

In ‘De wereld & Ko’ spelen papa en Ko wat er met mama is gebeurd of gebeurd zou kunnen zijn. Een verhaal over liefde en het kwaad, dapperheid en domme pech. Een pleidooi voor fantasie, maar vooral voor de waarheid.

De Grote Ko-show staat op het punt te beginnen. De camera draait en er klinkt een daverend applaus wanneer Ko de studio (zijn slaapkamer) binnen loopt. Een wervelend rollenspel tussen vader en zoon vol grappige types en scherpe vragen volgt. Ze springen uit een vliegtuig, bestellen drie baby’s en beroven een bank. Maar Ko wil nu eindelijk wel eens weten wat er echt met mama is gebeurd. Papa durft het niet te vertellen en Ko fantaseert zijn eigen werkelijkheid bij elkaar. Entreekosten bedragen €11,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-11-23 19:30:00 2019-11-23 19:30:00 Europe/Amsterdam De Wereld & Ko De Wereld & Ko, Beursstraat 44, , Hengelo
Vrijdag & Sandifort


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen