Evenementen
zo.
09.
12

De Vrekkin (8+) – Het Nationale Theater

Wanneer
zondag 9 december, 14:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

‘De Vrekkin’ is een hilarische familiekomedie over een schaamteloze familie met veel te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Voor iedereen die er weleens van droomt heel erg rijk te zijn!

Tekstschrijver Jibbe Willems liet zich inspireren door de Vrek van Molière. Regisseur Noël Fischer brengt zijn nieuwe tekst tot leven in deze hilarische familiekomedie. De Vrekkin laat zien dat je je gezin niet kunt runnen als een bedrijf en dat geld niet hetzelfde is als oprechte aandacht.

Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen, die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert, gooit moeder de kluis dicht. Niemand wil tenslotte een levende creditcard zijn. Ondertussen leven haar kinderen zich uit in geheimen, stiekeme verlangens en foute vriendjes. De gezinschaos is compleet.

“De Vrekkin is een vrolijke glittershow over en voor de hele familie.” **** (de Volkskrant)
“De familievoorstelling is een explosie van theatrale vondsten, gevatte teksten en filmische beelden.” **** (Trouw)

www.schouwburghengelo.nl/theater/de-vrekkin-8-het-nationale-theater-ntjong/09-12-2018-14-30

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen