Evenementen
do.
23.
05

De Omdenkshow; over opvoeden

Wanneer
donderdag 23 mei, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow

Eén van de grootste tragedies in het leven is onze poging een perfecte ouder te zijn. Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur.

Misschien moeten we opvoeden eens omdenken, van een probleem een mogelijkheid maken, een gebrek als een talent zien.

Hoe? Berthold Gunster en Dion Vincken leggen het ons op donderdag 23 mei uit met de De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow in Schouwburg Hengelo.

www.schouwburghengelo.nl

2019-05-23 20:30:00 2019-05-23 20:30:00 Europe/Amsterdam De Omdenkshow; over opvoeden De Omdenkshow; over opvoeden, Beursstraat 44, , Hengelo
Omdenkshow


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen