Evenementen
do.
21.
11

De Oerclub

Wanneer
donderdag 21 november, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Golden Palace – De Oerclub

Het goede nieuws is dat vrouwen steeds meer terrein veroveren op gebieden die van oudsher aan mannen toebehoren. Het slechte nieuws -althans voor hen- is dat mannen daardoor hun identiteit kwijtraken. Het zit de mannen allemaal niet meer mee in deze 21e eeuw.

In ‘De Oerclub’ ondernemen vier mannen een onverwachte tegenactie: ze claimen de zwangerschap. Onder het motto ‘dat kunnen wij ook – maar dan beter’ beginnen ze aan een absurd experiment met een bloedstollende uitkomst. ‘De Oerclub’ is een theatrale rollercoaster over de kunst van het baren en de strijd tussen de seksen. Kunnen mannen tippen aan de oerkracht van vrouwen? Entreekosten bedragen €18,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-11-21 20:00:00 2019-11-21 22:30:00 Europe/Amsterdam De Oerclub De Oerclub, Beursstraat 44, , Hengelo
Vrijdag & Sandifort


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen