Evenementen
vr.
21.
12

De Notenkraker – Staatsopera van Tatarstan

Wanneer
vrijdag 21 december, 19:30 tot 23:59

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Staatsopera van Tatarstan is een goede bekende in deze regio. Op de legendarische muziek van Tsjaikovski danst het talentvolle balletgezelschap dit seizoen ‘De Notenkraker’.

Het is kerstavond bij de familie Stahlbaum. Clara krijgt een pop, een notenkraker, die in haar droom verandert in een knappe prins. Hij neemt haar mee op een fascinerende reis door een sprookjeswereld, met alle romantiek en gevaren van dien!

‘De Notenkraker’ bevat virtuoze danspartijen, een schitterend corps de ballet, honderden kostuums en sprookjesachtige decors: een magischer begin van de feestdagen is bijna niet denkbaar!

www.schouwburghengelo.nl/theater/de-notenkraker-staatsopera-van-tatarstan/21-12-2018-19-30

2018-12-21 19:30:00 2018-12-21 23:59:00 Europe/Amsterdam De Notenkraker – Staatsopera van Tatarstan De Notenkraker – Staatsopera van Tatarstan, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen