Evenementen
do.
22.
11

De Klucht van de Molenaar – Theatergroep De Kale

Wanneer
donderdag 22 november, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Klucht van de Molenaar – Theatergroep De Kale

Een keurige vrouw ’s kan avonds de stad niet meer in. De trekschuit waarmee ze uit Leiden kwam heeft vertraging opgelopen en nu zijn de stadspoorten al dicht. Ze vraagt onderdak bij een molenaar en zijn vrouw en wordt heel gastvrij ontvangen. Een beetje te gastvrij, want al snel blijkt dat de molenaar wel heel veel belangstelling heeft voor de stadse vrouw…

In het jaar dat de schrijver Bredero precies 400 jaar geleden overleed speelt Theatergroep De Kale een bruisende en toegankelijke voorstelling van deze klassieker uit de Nederlandse toneelliteratuur. De Kale houdt zich al jaren bezig met 17e-eeuwse toneelteksten en met hun beeldende spel en een fantasievolle vormgeving brengen ze de Gouden Eeuw een beetje dichterbij.

Informatie en kaartjes

Voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website. 

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen