Evenementen
wo.
26.
12

De Kleine Zeemeermin De Musical

Wanneer
woensdag 26 december, 14:30 tot 16:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Van Hoorne Entertainment – De Kleine Zeemeermin De Musical (4+) (familievoorstelling)

Op Tweede Kerstdag kunt u met de hele familie terecht bij Schouwburg Hengelo! Van Hoorne Entertainment presenteert hun elfde familievoorstelling: ‘De Kleine Zeemeermin’, herkenbaar en verrassend, hilarisch en ontroerend. Een vrolijke middag voor jong en oud.

De voorstelling

Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor de komische noot die voor zowel jong als oud een hi-hilarische aanvulling is op de show!

Tickets en info

voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website.


2018-12-26 14:30:00 2018-12-26 16:00:00 Europe/Amsterdam De Kleine Zeemeermin De Musical De Kleine Zeemeermin De Musical, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen