Evenementen
vr.
25.
10

De Gebroeders Leeuwenhart

Wanneer
vrijdag 25 oktober, 19:30 tot 22:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

HNTJong – De Gebroeders Leeuwenhart (8+)

De sterke Jonathan zorgt voor zijn zieke broer Kruimel, die niet lang meer zal leven. Om de pijn te vergeten dromen ze samen over een fantasiewereld waarin ze kampvuren maken, op hun eigen paard rijden en spannende avonturen beleven. In die wereld zijn ze geen gewone jongens, maar De Gebroeders Leeuwenhart. Astrid Lindgren schreef de indrukwekkende jeugdroman ‘De Gebroeders Leeuwenhart’ in 1973. Bijna 50 jaar later is het voor veel mensen nog steeds het mooiste kinderboek dat ze ooit lazen. De broers vechten mee in de geheime strijd tegen de tiran Tengil en zijn bloeddorstige draak. Een gevaarlijk avontuur waarin lafaards geen plek hebben. Een strijd vol verraad, verlies, vriendschap en opoffering. Entreekosten bedragen €12,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-10-25 19:30:00 2019-10-25 22:00:00 Europe/Amsterdam De Gebroeders Leeuwenhart De Gebroeders Leeuwenhart, Beursstraat 44, , Hengelo
Lezing: Kuieren met Eddy


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen