Evenementen
wo.
18.
04

Danstheater Aya en De Toneelmakerij – I call my brothers

Wanneer
woensdag 18 april, 19:30 tot 21:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een bom is geëxplodeerd, een stad verlamd van angst. Amor dwaalt door de straten en doet zijn best niet op te vallen. Vooral geen aandacht te trekken, vooral normaal doen. Maar wat is normaal als iedereen zo wantrouwig naar je kijkt? Lijkt hij niet verdacht veel op de dader: zelfde afkomst, zelfde leeftijd, zelfde kleur haar, zelfde zwarte rugzak? Is hij misschien wel de dader, of zijn het de ogen van anderen die hem langzaam veranderen in de gehate terrorist? Amor weet het niet meer.
Voor het eerst slaan De Toneelmakerij en Danstheater AYA de handen ineen voor een gezamenlijke voorstelling over angst, vooroordelen en terrorisme, gebaseerd op de gelijknamige roman van de Zweeds-Tunesische schrijver Jonas Hassen Khemiri.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 18:45 uur. De inleiding is op de website van Schouwburg Hengelo te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kun je een dinerarrangement reserveren. Kijk op de website van Schouwburg Hengelo onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje ‘Maak uw theateravond compleet!’.

www.schouwburghengelo.nl/theater/i-call-my-brothers-13-danstheater-aya-de-toneelmakerij/18-04-2018-19-30