Evenementen
zo.
23.
08

Cultuurpodium Houtmaat: iedere zondagmiddag Live(stream) sessies

Wanneer
zondag 23 augustus, 14:30 tot 15:30

Waar
n.v.t.

Onze Boodschap
Het Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel, gelegen in een unieke omgeving. Elke zondag, van mei t/m september een cultuurprogramma voor een breed publiek en aangepast aan de Corona maatregelen.

Zomers Genieten
Ouders, kinderen en grootouders genieten, gratis, van muziek-theater-gedichten-film-knutselen. Zoek met een stoeltje of met je picknickleed een plekje en relax aan de waterkant.

Buiten Podium
Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Kom ’s zondags genieten van natuur & cultuur!

Zondag 23 augustus: Livestreamsessie met LOFT

Voor het programma, klik hier. 

cultuurpodiumhoutmaat.nl/event/live-optredens-van-huize-ria-just-us

2020-08-23 14:30:00 2020-08-23 15:30:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat: iedere zondagmiddag Live(stream) sessies Cultuurpodium Houtmaat: iedere zondagmiddag Live(stream) sessies, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen