Evenementen
zo.
30.
09

Cultuurpodium Houtmaat: Friends or More

Wanneer
zondag 30 september, 14:30 tot 17:00

Waar
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat: Friends or More

Het Cultuurpodium Houtmaat is verheugd om als slotact van het muzikale seizoen 2018 op zondag 30 september 2018 om 14.30 uur de Top formatie “Friends or More” te kunnen presenteren. Neem een aantal geweldige kanjers van muzikanten! Zorg ervoor dat zij muziek maken waar ze echt van houden. Giet er een dosis Funk, Jazz, Pop, Latin en Swing overheen, en je hebt de swingende formatie “Friends or More”!

Kenners weten onderhand waarover wij het hebben. Deze formatie swingt zoals Swing echt bedoeld is! Wat wil je dan ook, met absolute top-muzikanten als:
Henk Bernardt : Toetsen
Jan Wessels : Trompet
Gerard Peters : Gitaar
Charly Angenois : Basgitaar
Eddy Grovell : Percussie en zang
Jan ter Maat jr. : Drums
: or More ? . . . . . . .

Zorg dat je deze zondagmiddag 30 september 2018 in je agenda vrij houdt voor deze muzikale happening van de formatie “Friends or More” bij het Cultuurpodium Houtmaat! Entree is vrij.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen