Evenementen
zo.
30.
06

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 30 juni, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

HOV De Eendracht/Excelsior

De Hengelose muziekverenigingen hebben de handen ineen geslagen en bereiden een fusie voor als Harmonieorkest. Onder de enthousiaste leiding van Remco van Viersen brengt het orkest lichte muziek die voor een breed publiek goed in het gehoor ligt.

SadSongs

SadSongs speelt sinds enkele jaren Americana muziek op diverse podia in binnen- en buitenland. Hun voorliefde voor Sad Songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

www.cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-06-30 14:30:00 2019-06-30 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen