Evenementen
zo.
26.
05

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 26 mei, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

The Uppertunes

The Uppertunes: een jonge, frisse band bestaande uit professionele en gedreven muzikanten. Ze spelen originele composities van bandleider en bassist Erno Klijzing: een verse mix van jazz, funk, fusion, latin, reggae en hip-hop. The Uppertunes staan voor passie, originaliteit, creativiteit, interactie, prachtige harmoniën en lyrische melodiën.

Twente Voetbalkoor

Het swingende Twente Voetbalkoor bestaat uit een stel enthousiaste, gezellige zangers. Ons repertoire bestaat uit bekende voetballiederen die normaal vooral in de Grolsch Veste te horen zijn. Naast de voetballiederen breiden ze het repertoire steeds meer uit met onder andere een feestmedley en bekende meezingers.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-05-26 14:30:00 2019-05-26 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen