Evenementen
zo.
29.
09

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 29 september, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Dit is alweer de laatste zondag uit de reeks van 2019 van het Cultuurpodium.
Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

Thirstday’s Finest

Even lekker terug naar de heerlijke funk en soul uit de Sixties en Seventies met één van de fijnste bands uit Twente, de 12-mans formatie (of moeten we zeggen 11 man en 1 dame) Thirstday’s Finest. Gevormd  door een uitgebreide blazers sectie van 5 man en een strakke rhytme sectie die het zang duo Tamar en Loy feilloos volgen.

Abraxas

Abraxas is een 7 mans formatie met regionale topmuzikanten. Ze brengen je met swing, latin en rock terug naar het legendarisch openluchtconcert Woodstock met de muziek van Santana. De vette gitaarsolo’s, het geluid van knallende toms, conga’s en percussie, de ruige hammond sound en de swingende bas staan garant voor het echte Santana-werk. 

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

www.cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-09-29 14:30:00 2019-09-29 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen