Evenementen
zo.
01.
09

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 1 september, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

FRÉ the band

De band FRÉ presenteert het tweede album We Lift Each Other Up, een album gewijd aan familie. Terugkijkend op verschillende ervaringen van geluk, verdriet, liefde, verlies, vreugde en veel muziek gaat de Nederlandse zangeres en componiste Frederike Berendsen op een zoektocht naar haar roots. Frederike laat horen welke ervaringen, relaties en keuzes haar tot de vrouw heeft gemaakt, wie ze nu is.

Jazzcombo 5on2

De stijl van de band is gericht op moderne mainstream jazz. Het kwintet probeert een zo breed mogelijk publiek te bereiken door met veel swing songbook standaards te spelen als ook modernere jazz composities. Naast de moderne Amerikaanse jazz stijlen alsook de West-Europese invloeden vinden de muzikanten het ook leuk Zuid-Amerikaanse ritmen en klanken te laten horen.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

www.cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-09-01 14:30:00 2019-09-01 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen