Evenementen
zo.
16.
09

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 16 september, 14:30 tot 17:00

Waar
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Backyard Sessions: The Uppertunes & Rosanne Sanders

Deze zondag als thema Backyard Sessions met The Uppertunes & Rosanne Sanders.

THE UPPERTUNES
The Uppertunes: een jonge, frisse band bestaande uit professionele en gedreven muzikanten. Ze spelen originele composities van bandleider en bassist Erno Klijzing: een verse mix van jazz, funk, fusion, latin, reggae en hip-hop. De bandleden hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie op het conservatorium. Ze hebben regelmatig samen gespeeld in verschillende formaties en op menig podia. Hieruit is een unieke samenklank ontstaan die te horen is op hun EP “Unfinished Business”. The Uppertunes staan voor passie, originaliteit, creativiteit, interactie, prachtige harmoniën en lyrische melodiën.

ROSANNE SANDERS
Muziek die aanvoelt als.. Liggen onder warme dekens terwijl de regen tikt op de ruiten, thee met koekjes toen je vroeger thuis kwam van school. De box tissues na je eerste gebroken hart.

Rosanne Sanders maakt verhalende Nederlandstalige pop geïnspireerd op Bløf, Eefje de Visser en Miss Montreal. Met haar liedjes richt ze op het gevoel van de glimlach van een goede herinnering.
Ze daagt je uit om stil te staan, los te laten en even weg te dromen.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen