Evenementen
zo.
25.
08

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 25 augustus, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

Y-Sect

Y-Sect is opgericht in 1966 door Roy Gemser, Rudi Woudstra, Henk Breuring en Gerrit Krabbenbos. Eind 1969 stopten ze met de band, om diverse redenen, maar tijdens het 1e  Hengelo 60’s Revival festival  sprak de band met de organisatie en deze stelden een reünie voor. Wat zou het geweldig zijn om 50 jaar na dato weer een Hengelose band te hebben. Nu treden we weer regelmatig op, dus laat je verrassen door deze  soul- en rhythm & bluesband.

DJ’s on tour

De Hengelose discjockey’s Mans Prinsen en Jaap Heerze bundelen samen hun kracht en ervaring voor feesten vol herinneringen met Golden Oldies.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

www.cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-08-25 14:30:00 2019-08-25 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen