Evenementen
zo.
18.
08

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 18 augustus, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

Van Speijkkwartet

Het unieke vijf-persoons gemengd mannenkwartet uit Groningen is een ensemble dat er in slaagt om al 14 jaar muziek van hoog niveau te brengen, waarbij de chemie van ieders inbreng en persoonlijkheid een grote kracht is. Het kwartet is een eenheid met een pure klankkleur en brengt een breed repertoire.

GEMS

GEMS is een bruisend trio wat bestaat uit drie professionele en talentvolle vocalisten: Gosha Hoff, Dafne Otte en Milou Hesselink. Geïnspireerd door pop, soul en R&B muziek delen ze een grote passie voor vocale harmonieën. Door hun unieke sound en uitstraling, zijn zij het totale plaatje op zowel de voor- als achtergrond.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

www.cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-08-18 14:30:00 2019-08-18 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen