Evenementen
zo.
19.
08

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 19 augustus, 14:30 tot 17:00

Waar
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Backyard Sessions: February Moon & Lovers and Lions

February Moon

February Moon neemt je mee op een emotionele reis met hun bitterzoete alternative pop-muziek. Hun groeipijn wordt geuit in hun kwetsbare, maar soms ook bombastische geluid. Verloren liefdes, vervaagde vrienden en achtergelaten dierbaren worden bezongen. Maar hoe troostend en bevrijdend is het nou om al dat verdriet eruit te laten en met elkaar te delen? February Moon laat je het ervaren, net als een herfststorm die een gevoel van geborgenheid achterlaat.

In 2016 hebben zij onder andere in de Melkweg gespeeld en mogen ze zich winnaar noemen van de prestigieuze ‘Roos van Nijmegen’ (30e editie)

In februari 2017 heeft February Moon onder het licht van de volle maan in een uitverkocht Merleyn hun debuut-EP’All We Ever Do’ uitgebracht. Hierop staan vier nummers die laten horen hoe klein, kwetsbaar en euforisch, bombastisch de band kan zijn.

Lovers and Lions

Deze drie singer-songwriters vormen een jong country/americana trio met songs recht uit het hart. De band bestaat uit Leroy, Hester en Rosalie die elkaar hebben gevonden in het schrijven en spelen van ‘three chords and the truth’. The Common Linnets meets The Staves in deze samenkomst van hartenkreten.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen