Evenementen
zo.
28.
07

Cultuurpodium Houtmaat

Wanneer
zondag 28 juli, 14:30 tot 17:00

Waar
Cultuurpodium Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Cultuurpodium Houtmaat

Cultuurpodium Houtmaat, het unieke buitenpodium van Overijssel. Elke zondag, van 5 mei t/m 29 september een gratis cultuurprogramma voor een breed publiek. Ouders, kinderen en grootouders genieten van muziek, theater, gedichten of film. Zoek met een stoeltje of met je picknickkleed een plekje en relax aan de waterkant. Cultuurpodium Houtmaat biedt musici die echt iets te bieden hebben, een podium. Een uniek buitenpodium voor zowel artiesten als publiek!

Vandaag bij Cultuurpodium Houtmaat:

Rolink & Verpalen

Rolink & Verpalen spelen oude Amerikaanse blues, vleugje folkrock en eigen nummers alles overgoten met een eigenzinnig sausje van soms heftig dan weer ingetogen gitaarwerk en dito zang.

Die Neuen Oberkrainer

Een traditionele volksmuziekgroep bestaande uit zes bandleden en onder leiding van Horst Hermann. Een muzikale belevenis met veel plezier en humor.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

www.cultuurpodiumhoutmaat.nl

2019-07-28 14:30:00 2019-07-28 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Houtmaat Cultuurpodium Houtmaat, Houtmaatweg 9, , Hengelo
Cultuurpodium Houtmaat


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen