Evenementen
zo.
26.
01

Cultuurpodium Hengelo

Wanneer
zondag 26 januari, 15:00 tot 17:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Cultuurpodium Hengelo

Het Cultuurpodium Hengelo vindt plaats op elke laatste zondag van de maand en bestaat uit een samenwerking tussen de stichting Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo. Elke maand krijgen twee schrijvers en twee kunstenaars een podium om over hun werk te vertellen binnen een muzikale omlijsting en voordrachten van de stadsdichter. Het Cultuurpodium van 26 januari vindt plaats in de Wolvenkampfoyer. Wilt u het programma zien en/of over volgende edities geïnformeerd worden: www.schouwburghengelo.nl. Het Cultuurpodium Hengelo wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel (via Stichting 4 Oost).


2020-01-26 15:00:00 2020-01-26 17:00:00 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Hengelo Cultuurpodium Hengelo, Beursstraat 44, , Hengelo
Alex Klaasen - Showponies 2


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen