Evenementen
zo.
23.
09

Coverbandzondag

Wanneer
zondag 23 september, 14:30 tot 17:00

Waar
Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Coverbandzondag: Headline & Sadsongs

Headline

Headline is de swingendste coverband van heel Nederland. Met onze unieke knallende blazerssectie is Headline uitermate geschikt voor elk feest, van een verjaardag met 20 personen tot grote (tent)feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten met enkele honderden aanwezigen. Alle voetjes gaan van (en óp) de vloer en iedereen kan meezingen met de grootste klassiekers! Met ons brede repertoire bestaande uit pop-, soul-, funk- en disco-covers va-rierend van de jaren 60 tot nu, spreken we elk publiek aan. Bekende en minder bekende nummers, voor elk wat wils en geschikt voor alle evenementen.

Sadsongs

SadSongs speelt sinds enkele jaren Americana muziek op diverse podia in binnen- en buitenland. Hun voorliefde voor Sad Songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap. Waarom Sad Songs? They always make you feel better. De mooi-ste nummers hebben een verhaal en diepgang, gaan over de liefde en het leven en hebben niet altijd een happy end. Pijn in het hart blijft altijd meer boeien dan een lang en gelukkig leven…

Erwin C. Karst (gitaren. zang)
Nicolet Korenblik (zang)
Bram Verhaagen (toetsen)
Paul Leertouwer (gitaren)
Erik Schott (bas)
Henk van de Wetering(drums)
Luister naar de muziek van Sadsongs!

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen