Evenementen
za.
19.
10

Conrad Twente Rally

Wanneer
zaterdag 19 oktober
t/m zondag 20 oktober
10:00 tot 17:00

Waar
Diamantstraat

Conrad Twente Rally

De Conrad Twente Rally bestaat sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement bezocht door circa 30.000 toeschouwers.

De start van de wedstrijd vindt plaats vanaf het service terrein wat zich op de parkeerplaats van Thales in Hengelo bevindt. De route loopt voornamelijk over landelijke wegen, wat de rally natuurlijk aantrekkelijk maakt. Het spectaculaire sluitstuk zal ook in 2019 ongetwijfeld de DHL arena zijn ter hoogte van de Diamantstraat in Hengelo. Met 3 doorkomsten per auto/proef zie je hier meer dan 1000 keer auto’s voorbij komen.

Tijdens het weekend zijn bijna 1000 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. De belangrijkste taak van de vrijwilligers is de veiligheid waarborgen voor zowel rijders als publiek, niet alleen langs de verschillende klassementsproeven maar ook in het wedstrijdcentrum.

De flitspalen zullen overuren maken, want de Conrad Twente Rally draait om snelheid!

 

www.twenterally.nl

2019-10-19 10:00:00 2019-10-20 17:00:00 Europe/Amsterdam Conrad Twente Rally Conrad Twente Rally, , ,
conrad 2


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen