Evenementen
vr.
29.
03

Concert Rossini in Kristalkerk

Wanneer
vrijdag 29 maart, 20:00

Waar
Kristalkerk
P.C. Hooftlaan 210

Concert Rossini in Kristalkerk

Op 29 maart 2019 geeft de Twentse Chr. Oratorium Vereniging (TCOV) een concert waar de Petite Messe Solennelle van Rossini wordt uitgevoerd. Deze mis, alles behalve klein, wordt uitgevoerd door koor, solisten, piano en accordeon.

Met deze fraaie compositie wilde Rossini aantonen dat hij niet alleen opera’s kon schrijven, maar ook geestelijke muziek. Dit is de eerste uitvoering van TCOV onder begeleiding van haar nieuwe dirigent, Eric Kotterink.

Bekijk hier de flyer van de uitvoering van Rossini.

 

www.schouwburghengelo.nl

2019-03-29 20:00:00 2019-03-29 20:00:00 Europe/Amsterdam Concert Rossini in Kristalkerk Concert Rossini in Kristalkerk, P.C. Hooftlaan 210, ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen