Evenementen
za.
25.
01

Concert met thema: Thuiskomen

Wanneer
zaterdag 25 januari, 20:00 tot 22:30

Waar
Sporthal Weusthag
Uitslagsweg 102
7556 LT Hengelo

Concert met thema: Thuiskomen

Muziekvereniging Armonia geeft op 25 januari een groot concert met het voltallige orkest en jeugdorkest. Mensen uit verschillende delen (ver weg of juist dichtbij) van de wereld vertellen een verhaal. De orkesten zullen muziek spelen uit verschillende werelddelen en we hopen dat de sfeer van het concert ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Vorig jaar heeft het Armonia-orkest samen met het koor van “Zing Nederlands met me” een concert gegeven en een dienstenveiling gehouden. De opbrengst daarvan heeft de organisatie van “Zing Nederlands met me” gebruikt voor muziekbanden voor het koor. De samenwerking is door beide kanten als heel positief ervaren en dit jaar gaan het Armonia-orkest, TJHO en het koor daarom een gezamenlijk concert geven met als thema “Thuiskomen”. Kijk voor meer informatie op www.armonia.nl.

Wanneer: zaterdagavond 25 januari
Aanvang: 20.00 uur; zal open 19.30 uur
Locatie: Sporthal aan de Uitslagsweg (tegenover de Klankkast)
Kaarten in januari te koop à €5; kinderen < 14 jaar gratis entree ook te bestellen via ticket@armonia.nl
Gehouden door: ARMONIA, TJHO.


2020-01-25 20:00:00 2020-01-25 22:30:00 Europe/Amsterdam Concert met thema: Thuiskomen Concert met thema: Thuiskomen, Uitslagsweg 102, , Hengelo
Concert met thema: Thuiskomen


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen