Evenementen
do.
28.
02

College van Bjorn Kuipers

Wanneer
donderdag 28 februari, 20:00 tot 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

College van Bjorn Kuipers

Een rechtvaardig theatercollege van de beste scheidsrechter van Nederland. Björn Kuipers is niet alleen de beste Nederlandse scheidsrechter van dit moment, hij is ook een succesvol supermarktondernemer. Björn Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Op het WK2018 was hij, met zijn team Kuipers, de enige Nederlandse deelnemer.

Dit theatercollege geeft een uniek kijkje in de keuken van een topscheidsrechter. Björn geeft antwoord op vragen als: Is het waar dat scheidsrechters foute beslissingen later in de wedstrijd compenseren? Wat doet hij bij tegenstrijdige berichten in het oortje? En wat doet hij wanneer het hele stadion ‘Je moeder is een hoer’ zingt? Na afloop van het theatercollege vindt een Meet & Greet met Björn Kuipers plaats, kunt u zijn boek kopen en laten signeren!

Informatie en kaartjes

Klik hier voor meer informatie.

www.schouwburghengelo.nl

2019-02-28 20:00:00 2019-02-28 20:00:00 Europe/Amsterdam College van Bjorn Kuipers College van Bjorn Kuipers, Beursstraat 44, , Hengelo
Bjorn Kuipers


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen