Evenementen
vr.
22.
11

Colin Blunstone (The Zombies)

Wanneer
vrijdag 22 november, 19:30

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Colin Blunstone (The Zombies)

The voice of Time of the Season, She’s Not There & Old and Wise Waarschijnlijk de meest typerende Engelse popstem van zijn generatie. Aldus The Times. Colin Blunstone start zijn muzikale carrière met de band The Zombies in 1964. Zijn unieke stem en de arrangementen van toetsenist Rod Argent kenmerken hits als She’s not There, Tell Her No en Time Of The Season. Nummers van The Zombies hoor je vanavond naast nummers van The Alan Parson’s Project, Dave Stewart en talloze liedjes van eigen hand. Een staalkaart van zijn omvangrijke oeuvre dus en daar kunnen we ons enkel op verheugen!

Solo of met band?

De gentleman met de herkenbare, soepele stem met een groot bereik wordt begeleid door muzikanten die hun sporen elders ruimschoots hebben verdiend. We hadden Colin al enkele keren op bezoek en verbaasden ons toen over het feit dat hij alle hits nog prachtig weet te brengen ondanks zijn gevorderde leeftijd. Een artiest die met zijn muziek en stem nog altijd miljoenen weet te ontroeren. Vanavond geen miljoenen maar toch enkele honderden mensen die nog een keer kunnen genieten van de stem van de bij leven al legendarische Colin Blunstone! Kijk voor meer informatie op www.metropool.nl.


2019-11-22 19:30:00 2019-11-22 23:59:00 Europe/Amsterdam Colin Blunstone (The Zombies) Colin Blunstone (The Zombies), Industrieplein 10, , Hengelo
The Elvis concert 2019


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen