Evenementen
vr.
07.
12

Cinema – Toneelgroep Oostpool en Het Nationale Theater

Wanneer
vrijdag 7 december, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In een vervallen bioscoop dweilen drie onderbetaalde werknemers de vloer, maken popcorn en bedienen de ouderwetse 35-millimeter filmprojector. Ondertussen doden ze de tijd met het uitwisselen van indrukwekkende filmquotes en het naspelen van iconische scènes uit hun favoriete blockbuster. Tussen het aftroeven door krijgen we langzaam zicht op wie deze mensen echt zijn.

Deze even grappige als ontroerende voorstelling gaat over echtheid in een wereld waarin zoveel ‘nep’ is. Met scherp zicht op de mens anno-nu is ‘Cinema’ een bruisend, onhandig en nerdy verhaal over drie uit de tijd gevallen outsiders waar je op slag verliefd op wordt.

Hun verhalen, hun twijfels, hun liefdes: ze worden bijna je vrienden, de spelers die we volgen in ‘Cinema’ van Oostpool, bij hun werk. (NRC)

www.schouwburghengelo.nl/theater/cinema-toneelgroep-oostpool-en-het-nationale-theater/07-12-2018-20-30

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen