Evenementen
za.
08.
12

Christmas Edition – The Elvis Concert

Wanneer
zaterdag 8 december, 20:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

‘This is as close as it gets!’ Een concert met de parels uit de Elvis catalogus, waaronder natuurlijk diverse hits maar ook het werk dat minder bekend is.

Met o.a. originele bandleden van Elvis Presley; Eddie Graham, Bob Lanning. ETA Dwight Icenhower.

The Elvis Concert komt in december opnieuw naar Nederland voor 5 exclusieve shows! Ditmaal samen met de legendarische Barcelona Big Band maken de originele muzikanten van Elvis Presley en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud! ‘This is as close as it gets!’

Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elvis ervaring! Op veler verzoek is dit een speciale KERST editie van THE ELVIS CONCERT in samenwerking met de Barcelona Big Band. Dit is een van de vijf exclusieve shows in Nederland!

Samen met Dwight Icenhower, Bob Lanning, Eddie Graham en de Barcelona Big Band gaat u op een muzikale ontdekkingsreis die voor altijd laat zien dat de muziek van Elvis springlevend en tijdloos is. Een unieke show voor Elvis fans en iedere muziekliefhebber! Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd.

Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

www.schouwburghengelo.nl/theater/the-elvis-concert-2018-dwight-icenhower-i.s.m-barcelona-big-band/08-12-2018-20-30

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen